Linképítés, linkszerzés

Linképítés vagy linkszerzés

Itt konkrét javaslatot és útmutatót adunk webhelyed linkprofiljának javításához, a releváns és minőségi visszamutató linkek megszerzéséhez.

Miért érdemes a linképítést vagy linkszerzést ránk bíznod?

Mindamellett, hogy a linképítési törekvéseid rendkívül időigényesek, ehhez még annak a kockázata is hozzáadódik, hogy nem a megfelelő módon jársz el azzal a következménnyel, hogy a Google kereső végül bünteti webhelyedet.

Mivel a webhelyedre mutató hivatkozások jelentős szerepet játszanak a Google találati oldalain elért helyezésekben, ezért fontos mindig megtenni a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy weboldalaidra minél több minőségi és valóban megbízható link mutathasson!

Linképítési javaslatainkban számos stratégiaötlettel támogatjuk linképítési kampányaidat, illetve rávilágítunk azokra a tényezőkre, amikre a Google kereső erőteljes szűrése (manipulatív (nem természetes) hivatkozásokra utaló jelek) ellenére oda kell figyelned. A linképítési célokat csak és kizárólag hosszú távon lehet kitűzni, éppen ezért semmiképp sem javasolt a gyors, versenytársakat megelőző linképítési stratégia!

Versenytársak linkprofilja

Linkajánló lista; olyan releváns és megbízható webhelyek, amelyek versenytársaid oldalaira hivatkoznak.

Tematikus blogoldalak

Webhelyed témájával releváns blogoldalak, amelyek érdemesek arra, hogy a te webhelyedre hivatkozzanak

Partneri kapcsolatfelvétel

Útmutató arról, hogyan járhatsz sikerrel egy linkpartner kapcsolatfelvétele során.

Linképítés módszerek 1
Linképítés módszerek 2
Linképítés módszerek 3